Lütfen kullanıcı adınızı veya e-postanızı girin. Size şifrenizi nasıl sıfırlayacağınızla ilgili talimatları içeren bir e-posta göndereceğiz. Kullanıcı adınızı unuttuysanız, şifrenizi sıfırlamak için e-posta almadıysanız veya yardıma ihtiyacınız varsa destek ekibimize başvurun.
Veritabanımızdan doğru bir e-posta girdiyseniz, yanıt vereceğiz…
Bilgilerinizi yerel satış merkezinize göndererek yeni bir hesap isteyebilirsiniz. Onaylandıktan sonra size geçici bir şifre göndereceğiz.
Şu anda, kayıtlı kullanıcılar Kyocera Document Solutions Ortakları ve Çalışanları ile sınırlıdır. Yerel eski Extranet'inizin hala aşağıdaki düğme aracılığıyla aktif ve erişilebilir olduğunu lütfen unutmayın.
Dijitalleşme, en basit ifadeyle, herhangi bir bilginin analog formattan dijital formata dönüştürülmesi anlamına gelir. Bunun en yaygın örneklerinden biri, kağıda basılı bir kitabın e-kitap haline getirilmesidir. Dijitalleşmenin iş dünyası için son derece kritik bir kavram olmasının nedeni işleri daha hızlı, daha pratik ve daha verimli hale getirmesidir. Kimileri bunun henüz farkında olmasalar da, günümüzde dijitalleşme istisnasız her işletmede farklı boyutlarla da olsa gerçekleşmektedir.
İşte söz konusu iş dünyası olduğunda dijitalleşmenin en çok etkilediği alanlar ve konseptler:
Hibrit Çalışma
Dijitalleşme sayesinde çalışanlar nasıl nerede ve ne zaman çalışacaklarını seçebiliyorlar. Artık veri ve bilgiler dijital formatlara kolayca dönüştürülebiliyor, dijital platformlarda saklanabiliyor ve mobil cihazlar ile her an, her yerden erişime açık olabiliyorlar. Teknolojik ilerleme ve dijitalleşme, iş programlarının da kişisel ihtiyaçlara ve yaşam tarzına göre ayarlanmasını mümkün kılıyor. Günümüzde pek çok hizmet teknolojik araçlar kullanılarak sağlandığından, giderek daha fazla şirket serbest çalışma, mobil çalışma, evden çalışma gibi yeni ve esnek çalışma biçimlerini benimsiyor.
Çalışanlarınız her nerde çalışırsa çalışsın veri güvenliği sağlamak için çalışan izleme, uç nokta güvenliği ve envanter yönetimini bir arada sağlayan çözümümüzle tanışın.
Yenilik
Dijitalleşme yalnızca verilerin elektronik bir platforma aktarılmasıyla değil, aynı zamanda bu platformların etkin biçimde kullanılmaları ve geliştirilmeleri için yeni yollar bulunmasıyla ilgilidir. Günümüzde piyasada iş dünyasının neredeyse her alanına uygulanabilecek pek çok yeni ve yenilikçi çözüm mevcuttur. Dijitalleşme işletmelerin yeni fikirler geliştirmelerini, daha geniş bir kitleye ulaşmalarını, işlerini organize etmek ve yönetmek için gelişmiş araçlar kullanmalarını ve en önemlisi, müşterilerini mutlu etmek ve yaşam kalitelerini yükseltmek için daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmelerini sağlar.
Dijitalleşme, birçok yeni iş modelinin geliştirilmesini mümkün kıldı. Ancak dijitalleşmenin etkileri elbette bununla sınırlı değil. Çevrim içi olarak ulaşılabilir hale gelen tüm veri, bilgi ve araçlar sayesinde işletmeler, iş modellerini kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirme şansına da kavuştular. Dijitalleşmenin ve dijital dönüşüm sürecinin ilerlemesi; işletmelerin yeni fikirleri yerleşik stratejilere adapte edilebilmelerinin, kaynaklarını daha esnek biçimde kullanabilmelerinin ve sonuç olarak eskisinden tamamen farklı, yeni ve yenilikçi yapılar inşa etmelerinin önünü açtı.
İş süreçlerinin kalitesi ve tutarlılığını artırırken; insan kaynağı ve maliyet tasarrufu yapmanız için "Kurumsal içerik ve iş süreçleri yönetimi çözümlerinden faydalanın.
Yapay zeka üzerindeki tartışmalar uzun süredir var olsalar da, özellikle geçtiğimiz birkaç yılda ve içinde bulunduğumuz dönemde önemli ölçüde yoğunlaşmış durumda. Kimi film yapımcıları, teknoloji şirketi sahipleri ve bilim adamları yapay zeka hakkında karamsar tahminlere sahipken, The Boston Consulting Group (BCG) danışmanlık firması ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Sloan Yönetim Okulu'nun yürüttüğü bir araştırmanın sonuçları bunun tam tersine işaret ediyor. Araştırmaya göre yöneticilerin;üçte biri, yapay zekanın işletmelerine yeni iş alanlarının kapılarını açacağına,%85'e yakını ise rekabet avantajı elde etmelerini veya var olan avantajı sürdürmelerini sağlayacağına inanıyor.Yapay zeka günümüzde iş dünyasını halihazırda belli bir dereceye kadar değiştirmiş durumda. İşletmeler yapay zekayı iş akışlarını ve belirli faaliyetleri otomatikleştirmek için kullanmaya çoktan başladılar. Bu iş akışı ve faaliyetler arasında veri analizi yapmak, algoritmalar oluşturmak, hatta şirket ve müşteriler arasındaki iletişimi geliştirmek bile var!
Bunun yanında, dijitalleşmenin olmazsa olmazı görüntü kalitesini de yapay zeka teknolojisini kullanan akıllı fotokopi makineleri ile iyileştirin
İletişim
İletişim hem günlük hayatlarımızın hem de iş hayatının en önemli yönlerinden biridir. İletişim güçlü olmadığında işletmeler gelişemez ve doğru ürünleri geliştiremezler. Bilgi aktarımının sağlıklı olmaması taraflar arasında yanlış anlaşılmalara ve çatışmalara yol açar. Dijitalleşme; çalışanlar ve işletme yönetimi arasındaki, işletme ve müşteriler arasındaki ve çalışanlar arasındaki iletişimin sağlanması için işletmelere pek çok araç sunar. Bu araçlar bilginin ve dokümanların sorunsuzca aktarılmasını mümkün kılar. Bunlara örnek olarak Skype gibi çevrimiçi sesli ve görüntülü çağrı platformları, blog siteleri, videolar ve hatta Facebook gibi sosyal medya platformları gösterilebilir.
Bunun yanında güçlü bir iletişim için farklı iletişim ihtiyaçları doğmuş ve teknolojiye uyumluluk şirketler için kaçınılmaz olmuştur.